Sydenferie i Norge

Plaskende og sprutende varm ferie er mulig å få til også uten å forlate moderlandet.

Publisert
Sist oppdatert

Fjellferie trenger ikke være ensbetydende med rimfrost i barten og iskladder rundt stortåa. For å tine skikkelig finnes heite og våte alternativer. Og selv du som ikke skal opp i påskefjellet kan nyte deilige sommerbad selv om temperaturen kryper under null og kalenderen viser mars.

Fjellbad

Etterhvert har hoteller og andre institusjoner i fjell-Norge funnet ut at bad trekker publikum som kommer for ski og fjellopplevelser. Derfor kan fjellfolket nå nyte flere badealternativer i høyden.

>> Tre deilige fjellbad, og spa som bonus

Bybad

For deg som ikke skal til fjells er det også mulig å få sydenvibber i storbyene. Tusenvis av kvadratmetre med vannmoro venter også i byene, og det største badet finner du i Trondheim.

>> Bad i storbyene

Andre badealternativer

Dra lenger ut på landet - da er det enklere å finne badeland. Flere hoteller har for eksempel bygget opp virksomheten rundt tilbudet om bad hele året. Her er noen andre bademuligheter i Norge.

>> Flere badealternativer

Vite mer? Her finner du lenker til badeland med egne nettsider.

Plaskende moro i utlandet

22 meter høy vannsklie i Torremolinos, kunstig elvemoro i Dubai, helårs tropeparadis utenfor Berlin. Det er knapt grenser for hvor moro man kan ha det med vann rundt om i verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer