Sydenferien ble 14.000 billigere

Vi sammenligner svenske og norske pakkereiser.

Disse kan spare mer enn 14.000 kroner på å reise fra Sverige. Foto: Colourbox
Disse kan spare mer enn 14.000 kroner på å reise fra Sverige. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en prisforskjell på over 14.000 kroner på det mest ekstreme, er det vel verdt å kjøre litt lenger ...

    To uker i 2-roms leilighet med All inclusive på Iberostar Vell Mari på Mallorca:Pris fra Norge: 46.250 kronerPris fra Sverige: 32.022 kronerDu sparer: 14.228 kroner

Se alle prisene lenger ned i artikkelen.

Vi har sjekket prisene på charterferie for familien sommer, og sammenliknet priser fra de norske charterselskapene Apollo, Ving og Star Tour, med prisene fra de svenske søsterselskapene Apollo, Ving og Fritidsresor.

50 prosent prisforskjell på ekstraservice på charterreisen

Oslo vs Göteborg

Vi har sjekket hva en to ukers ferie koster for en familie på fire, bestående av en voksen og to barn på fem og ti år. De norske priseksemplene er med avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen, mens de svenske prisene er for avreise fra Landvetter utenfor Göteborg.

Merk deg at vi så på nøyaktig de samme pakkereisene, dvs. med opphold i samme leilighetstype, på samme hotell og med samme avreisedato (avvik på en dag kan forekomme) - men med avreise fra Oslo lufthavn Gardermoen i Norge - og Göteborg Landvetter lufthavn i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer