Sydenliv fra 795,-

Maimåned er lang og lys med mange fridager. Vil du unne deg noen feriedager i garantert varme strøk og snuse litt på andre kulturer er det ihvertfall ikke prisen som skal stå i veien for feriedrømmen.

Publisert
Sist oppdatert

Hopp-på turer

Impulsive reisende står foran en fin måned. Ikke bare er det flust med fridager, men maiprisene varmer reiselivssjeler i takt med vårsolen. En uke i Syden med hotellopphold får du nå fra 995 kroner - og to uker starter på 1.595.

 • De ti billigste pakketurene finner du her.
 • Kun fly

  Restflybillettene til sol og sommer får du fra 795 kroner - og det er mye å velge mellom. Størst utvalg er det igjen fra hovedstaden, men kan du gå litt opp i pris er det også gode tilbud fra andre byer. Her kan du sjekke restplasser fra flere steder i Norge og Sverige.

 • De aller billigste flybillettene du kjøper nå.
 • Storbydrømmer?

  Foretrekker du vitale metropoler fremfor slaraffenliv på solvarme strender? Denne uken testet vi priser på ti av Europas mest populære storbyer - i fellesferien. Ikke overraskende vant Stockholm pristesten - med London hakk i hæl.

 • Her kan du se hvilken storby som er billigst å reise til.
 • Det er imidlertid ikke bare reisekostnaden som spiller inn på totalregningen etter ferien. Her kan du lese mer om hvilke andre kostnader du bør ta med i beregningen om du reiser på budsjett.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.