Sydenliv fra 795,-

Maimåned er lang og lys med mange fridager. Vil du unne deg noen feriedager i garantert varme strøk og snuse litt på andre kulturer er det ihvertfall ikke prisen som skal stå i veien for feriedrømmen.

Publisert
Sist oppdatert
Slaraffenliv i Syden eller svingende storbyer? Prisen er lav og valget er ditt.
Slaraffenliv i Syden eller svingende storbyer? Prisen er lav og valget er ditt. Vis mer


Hopp-på turer

Impulsive reisende står foran en fin måned. Ikke bare er det flust med fridager, men maiprisene varmer reiselivssjeler i takt med vårsolen. En uke i Syden med hotellopphold får du nå fra 995 kroner - og to uker starter på 1.595.

 • De ti billigste pakketurene finner du her.
 • Kun fly

  Restflybillettene til sol og sommer får du fra 795 kroner - og det er mye å velge mellom. Størst utvalg er det igjen fra hovedstaden, men kan du gå litt opp i pris er det også gode tilbud fra andre byer. Her kan du sjekke restplasser fra flere steder i Norge og Sverige.

 • De aller billigste flybillettene du kjøper nå.
 • Storbydrømmer?

  Foretrekker du vitale metropoler fremfor slaraffenliv på solvarme strender? Denne uken testet vi priser på ti av Europas mest populære storbyer - i fellesferien. Ikke overraskende vant Stockholm pristesten - med London hakk i hæl.

 • Her kan du se hvilken storby som er billigst å reise til.
 • Det er imidlertid ikke bare reisekostnaden som spiller inn på totalregningen etter ferien. Her kan du lese mer om hvilke andre kostnader du bør ta med i beregningen om du reiser på budsjett.

  Hold deg informert!

  Følg med prisene selv på restplassoversikten. Du kan også bestille varsling på SMS for å sikre deg at du får melding straks det dukker opp gode priser på reiser du ønsker deg.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer