Sydenpriser fra 695 kroner!

Nå er det igjen råbillig å ta seg en uke eller to på ferie. Flyreiser till spanske ferieøyer koster fra 695 kroner, og Thailandreise fra under 3.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Mens hele landet avslutter vinterferien, kan restplassjegerne fryde seg over kjempesalg på sydenreiser. Vi finner priser helt nede i 695 kroner, som er helt på nivå med det man finner de aller billigste periodene i året.

Mye ledig - let selv

For å holde deg oppdatert på de beste tilbudene kan du selv følge med i restplassoversikten for oppdaterte priser og nye ledige reiser på markedet. Du kan søke på avganger fra din ønskeflyplass, avganger fra ulike landsdeler. Du kan også begrense søket til storbyferie eller Syden, til land, steder eller større områder. Du kan også velge å få opp kun de reisene der hotellovernatting er inkludert i prisen.

Billigst fra Oslo

De aller laveste prisene finner vi på reiser fra Oslo. Denne uken er det Saga og Ving som slår til med de beste tilbudene, og vi finner reiser både med og uten hotell inkludert, for priser under 1.000 kroner.

Det er også mulig å finne svært gode tilbud på reiser til Thailand nå. Skaffer du hotell selv, slipper du unna med 2.998 kroner hos Apollo. For noen hundrelapper ekstra finnes også reiser der hotelloppholdet er inkludert i prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer