Sydenpriser med solstikk

Vi er fortsatt midt i fellesferien, høysesong for sydenfarerne, men hetebølge i gamlelandet sikrer deg som vil ut og bort lavere priser enn normalt.

Santorini er en av destinasjonene du kan nå billig denne uken.
Santorini er en av destinasjonene du kan nå billig denne uken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når utetemperaturen går opp her hjemme, faller restplassprisene ned. Det ser vi med all mulig tydelighet denne uken. Hele 1.000 kroner billigere for de billigste reisene nå, sammenlignet med prisene fra prisene fra forrige uke.

Vil du følge med selv, får du full oversikt i restplasslistene. Du kan også bestille varsling via SMS.

Skroll ned for mer.

Fra Norge: 1.498

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Så lave priser er det lenge siden vi har sett nå. Fra 1.498 kroner kan du ta turen fra Norge til flere øyer i Hellas. Legger du på noen kroner, kommer du deg også til land som Spania, Frankrike og Tyrkia. Det er fine priser å finne fra flere byer - både Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund er med i oversikten i tillegg til Oslo.

 • Knall til på sydenpriser i miniformat
 • Drøy tusenlapp fra Sverige

  Det er ikke bare fra Norge prisene har rast på grunn av varmebølgen. Svenskenes beste sydenkupp er helt nede i drøye 1.100 kroner om du reiser fra Stockholm. Som vanlig er reisemålene fra Sverige litt flere, og litt andre enn de vi finner i norske charterlister. Grunnene til lavere priser og større utvalg er blant annet at de har flere tilbydere, større kundegrupper og andre feriemønster enn i Norge.

 • Svenskekupp denne uken
 • Andre sommertips

  Hurtigruten feirer 110 år med jubileumspriser.
  Hurtigruten feirer 110 år med jubileumspriser. Vis mer


  Syns du det er for fint i Norge til å reise ut? Kanskje dette er året til å gjøre det som adskillige nordmenn drømmer om, nemlig en tur med Hurtigruten. I år feirer den trofaste kysttraveren hele 110 år, og i den forbindelse er det jubileumspriser i sommer. Du får for eksempel turen Kirkenes - Bergen for 4.720 kroner per person i uspesifisert dobbeltlugar, inkludert frokostbuffet. Eller hva med Kirkenes - Nesna for 2.697 kroner? Disse og flere andre tilbud varer frem til 15. august, men husk at det er begrenset kapasitet.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer