Sydensafari eller ekte safari?

Noen drømmer om rustne rifler på safari, mens andre vil ha paraplydrinker på strandsafari. Det er muligheter for alt i denne ukens reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert
Strandsafari på Gran Canaria for 1.500 kroner - fra Sverige.
Foto: Star Tour
Strandsafari på Gran Canaria for 1.500 kroner - fra Sverige.
Foto: Star Tour Vis mer


Mens 10.990 kan kalles billig for Kenya-safari, ville ikke samme prisen skapt like stor entusiasme om du kun hadde kommet deg til Gran Canaria – selv om det ikke er langt fra Afrika.

Vi har skummet markedet på jakt etter gode reisetilbud for deg akkurat nå, og viser deg veien til de gode tilbudene.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 31. oktober. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte charterpriser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Sydensafari

Dersom det er sydensol og paraplydrinker som frister i denne litt grå inngangen til vinteren, er det svenskene som har de beste tilbudene. Med avreise fra Malmö får du en uke på eksempelvis Gran Canaria for drøye 1.500 norske kroner. Absolutt billigst fra Sverige akkurat nå er en uke i Marmaris i Tyrkia med avreise fra Stockholm for rundt 1.260 norske kroner.

 • Sjekk de beste svenskereisene her.
 • Dersom du ønsker å reise fra Norge, må du faktisk opp en tusenlapp fra den billigste svenske reisen, før du kommer deg til sydligere strøk med norsk fortegn. En uke i Sharm el Sheikh koster 2.298 – og det er den billigste restplassen vi har funnet fra Norge. Men kan du ta et par uker fri, smaker det litt bedre av de norske prisene: Du får to uker i Marokko for 2995 kroner.

 • Sjekk norske reisetilbud akkurat nå.
 • Uspesifiserte restplasser er ikke alltid billigere enn spesifiserte reiser. Se vår pristest.
 • Safari i Kenya for 10.990 kroner.
  Safari i Kenya for 10.990 kroner. Vis mer


  Eksotisk safari

  Det er nok mang en reiseglad sjel som har drømt om en ekte safari, men denne type ferie er dessverre ikke av de aller billigste. Nå kan du få fire dagers safari i Kenya for 10.990 kroner.

  Du vil heller på en skikkelig storbyferie, sier du? Hva med fly og to netter i Dubai for 3.829 kroner, eller kanskje en mer ordinær storbyweekend i London? Du får fly og tre netter på hotell i den britiske hovedstaden for 2.785 kroner.

  I samme London-åndedrag kan vi også nevne at Ryanair feirer 5-års jubileum i Norge, og selger reiser til London, Glasgow og Frankfurt for 5 kroner – pluss skatter og avgifter, vel og merke. Billettene selges kun på Internett – og kun på 5-års dagen den 3. november.

 • Storbyferie eller safari: Her er noen gode kjøp.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer