Sydensalg: 695 kroner

Vi er inne i den beste kupperioden på sydenferier. Du får to uker i sola for 695 kroner.>>>Ukens sydenkupp

Publisert
Sist oppdatert

Som alltid er det prisras på sydenferier nå i august. Det nærmer seg skolestart, og reiseselskapene vil gjerne fylle opp de siste plassene på sydenflyene.

Det kan du som fortsatt ikke har tatt ut ferie nyte godt av. Akkurat nå får du to uker på Kypros for 695 kroner. Utreise fra Stavanger 14/8, ikke inkludert hotell. Med overnatting, koster turen 1.295 kroner.

Andre rasende billige tilbud er 14 dager i Bulgaria, eller på Rhodos (utreise fra henholdsvis Stavanger og Bergen). også disse uten hotell.

Det er Kypros, Bulgaria, Tyrkia og Tunisia som dominerer restplassmarkedet akkurat nå. Du kommer deg til Middelhavet fra både Stavanger, Oslo, Sandefjord og Bergen. Det er flere titalls turer å velge mellom, og de fleste ligger under 1.800 kroner, hvis du velger en tur med overnatting inkludert.

>>>Ukens sydenkupp

I vårt restplassøk kan du søke etter restplassreiser utfra både reisemål, utreisested, dato og pris. Vi anbefaler deg som vil ha en billig tur i august å være kjapp - de beste tilbudene forsvinner fort. Kontakt også turoperatørene direkte for å sikre deg at sydenturen du har sett deg ut ikke er utsolgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer