Sydentur fra 695 kroner

Frem mot vinterferien er det billigsalg på sydenturer. Slå til og få deg en uke i Syden fra 695 kroner!

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket restplassprisene for deg som kan reise på ferie i ukene før vinterferien, som for de fleste i år enten er uke 8 eller 9. Har du muligheten til å ta deg en ferie nå, kommer du veldig langt med et par tusenlapper.

Du kommer deg faktisk til Madeira fra Oslo for bare 695 kroner, men da må du fikse overnatting selv. For 1.295 kroner får du også overnatting inkludert. En uke på Tenerife, uten overnatting, koster 898 kroner for østlendingene, og 995 kroner hvis du reiser fra Bergen eller Stavanger.

Billig fra Harstad

Det er faktisk hauger av flyreiser til Kanariøyene til under 2.000 kroner. Til og med harstadværingene kan komme seg til Syden for en rimelig pris akkurat nå: En uke på Gran Canaria koster 1.995 kroner.

Husk at det ofte ikke er snakk om mange hundrelappene ekstra, før du får en pakke med både fly og hotell inkludert.

>>Sjekk sydenkuppene

Storbyferie fra 2.000 kroner

Vi har også tatt med noen av storbyferiene som er ledige fremover. Her er det også mye å velge mellom - riktignok bare dersom du kan fly fra Gardermoen eller Torp, og kan reise utenom helgen. Prisene begynner på rundt 2.000 kroner, men de fleste turene koster mellom 3.000 og 4.000 kroner. Vi har bare valgt å vise de billigste i ukens oversikt. Det beste tilbudet er nok turen til Milano, som faktisk går tors-søn, og koster 1.927 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer