Sydenuke i juli til 2.600 kroner

Det koster ikke så mye å rømme fra drittværet som er meldt fremover.

Det er ikke for sent å fikse seg en sydentur nå som regnværet kommer.   Foto: Patryk Costa
Det er ikke for sent å fikse seg en sydentur nå som regnværet kommer. Foto: Patryk Costa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter et par uker med flott sommervær de fleste steder i landet, melder meteorologene dessverre om et værskifte. Alle gode ting må en gang ta slutt, og nå er det altså slutt på godværet.

I Oslo er det meldt 18 grader og regn hele neste uke. Samme er meldt i Bergen og Trondheim. I Stavanger vil noen regnbyger avløses av lettere vær uti neste uke, men 16 grader er vel ikke det man ønsker seg i juli.

Nei, det er nå du angrer på at du ikke bestilte deg en tur til varmere strøk.

Sydenuke fra 2.600 kroner

Den gode nyheten er at det ennå ikke er for sent å slenge seg på en sydentur. Og faktisk er det ikke så forferdelig dyrt, heller. Vi sjekket hva som var ledig av restplasser nå den neste uken og litt til, og overraskende nok fant vi priser helt nede i 2.600 kroner for en ukestur med uspesifisert overnatting. To uker får du for 2.800 kroner.

I tabellen under ser du et utvalg av de billigste restplassene i juli fra de fire største byene. Husk at det finnes flere datoer og destinasjoner. Sjekk vårt restplassøk for full oversikt, eller gå til charterselskapenes egne nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.