Sydney til lavpris

Reisen til andre siden av jorda kan ta sin del av feriebudsjettet. Så her er tipsene til den billige moroa når du kommer frem.

Publisert
Sist oppdatert

Sydney kan være en dyr by å reise til, selv om den australske dollaren bare ligger så vidt over firetallet i forhold til norske kroner disse dager.

Prisnivået i Sydney ligger ganske høyt i forhold til mange andre byer i Australia. Det vil si visse ting er dyrere enn andre. Severdigheter og shopping kan ha ganske stive priser, men uteliv og restaurantbesøk burde ikke ta for store slumpen ut av feriekassa. Sydney er også en by det er lett å ikke bruke penger i.

Vi har derfor samlet sammen noen tips til billige alternativer og aktiviteter i Australias utstillingsvindu til verden.

I havneområdet

Sydney spenner seg rundt den naturlige havnen Port Jackson. Den beste måten å se byen i perspektiv på, er fra en båttur. Et absolutt "must" om du reiser hit. Både den kjente operaen, skyskraperne, og villaer til millioner av dollar viser seg fra sin beste side når du er på vannet.

Å chartre din egen båt for å se stasen, kan koste skjorta og litt til. Det er mye billigere å ta en av fergene som transporterer hundrevis av arbeidere over bukta fra Manly Beach og andre steder, og inn til sentrum hver dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer