Sykkelbloggen - dag 7, 8 og 9

Bjørn Eirik Loftås syklet fra Jessheim til Tromsø på 22 dager, og skrev daglige rapporter fra turen. Sykkelbloggens forside finner du her.

Publisert
Sist oppdatert

Dag 7: Kvikne - Orkanger

Nok en god natt i hotellseng, og for første gang på turen brukte jeg vekkerklokke. Kl 0640 stod jeg i dusjen, og kl 0710 ble jeg intervjuet om sykkelprosjektet på God Morgen Norge via telefon.

Jan Øyvind Helgesen oppfordret seerne til å følge bloggen på DinSide.no, og etterpå fikk jeg et par sms'er fra villt fremmede som ønsket meg lykke til. Det har jeg også fått tidligere på turen. Hyggelig at folk er engasjert.

Spiste to store blingser med makrell i tomat til frokost, og smurte med meg fire til med skinke og ost. Prøvde også å spise et bløtkokt egg, men gav opp. Det er på ingen måte noe jeg vanligvis spiser frivillig.

Har for øvrig fått skikkelig dreis på pakkingen nå, i starten var det bare kaos. Nå er pakkingen blitt prosessorientert. Hva bør ligge øverst? Jo - regnbukse. Hva bør ligge rett under? Jo - toalettsaker, en ren truse, rene sokker og håndkle, osv.

Men Lidl-veskene går mer og mer i oppløsning, og den ene veska er mer eller mindre surret fast til bagasjebrettet. Dette har fått meg til å bli Lidl-hater. Skulle ønske kjeden bare forsvant fra norgeskartet, eventuelt ble kjøpt opp av en norsk kjede, for eksempel REMA 1000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer