Syndig undertøy

Syndig undertøy til Ham og Henne - her finner du noen av verdens mest eksklusive undertøysforretninger.

Publisert
Sist oppdatert

Glem billig undertøy fra kjedebutikkene eller dagligvarebutikkene. Sats på eksklusivt undertøy til Ham og Henne. Her er tips til hvor du kan reise for å finne luksuriøst undertøy verden rundt. Mest til Henne, litt til Ham ...

Merk at dette kun er et utvalg, og et det finnes flere muligheter enn disse få butikkene til å handle eksklusivt undertøy rundt i verden.

København

Tekinoktay Finest LingerieDenne undertøysforretningen i København skal være et drømmeslott av en undertøysbutikk, designet av billedkunstneren Evren Tekinoktay. Her er alt gjennomført ned til minste detalj; fra hånddekorerte kleshengere, heldrakter i silke, blonder og bomull, fra Berlin, Italia, Paris og København. Tekinoktay designer selv sin egen kolleksjon, og ellers er det mye designerundertøy, i prisklasse middels til høy.

    Adresse: Silkegade 13, København

Stockholm

c/o StockholmButikk fylt med det meste for godt velbefinnende. Her får du alt fra parfymer til kremer, sminke og undertøy. Og i undertøysavdelingen finner du eksklusive merker som Anna Sui, Cosabella, Myla, Prescious og Underglam. Også menn kan få kjøpt moteundertøyet sitt her.

    Adresse: Götgatan 30, Stockholm

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.