Syv hete tips for jenter på jakt

Gå for steder som oser kvinneunderskudd og testosteron i ferien, er rådet fra reiseekspertene til jenter som jakter på mer enn fine fotominner fra ferien.

Publisert
Sist oppdatert

1. Hunting Beach, California

Surfeparadiset Hunting Beach sør for San Diego, trekker til seg mange menn.

- Her er det så få damer, at en hvilken som helst jente kan velge seg hvem hun vil blant mennene, sier Gry Gaard som selv har reist dit.

Ifølge City of Huntington Beach reiser så mange som 11 millioner mennesker årlig til dette området, og mange av dem søker seg til det på grunn av de flotte surfefasilitetene.

Har du ikke råd til å reise dit finnes det utmerkede surfeparadiser her i Europa, sjekk for eksempel ut barskingene som leker seg i bølgene ved Newquay i Cornwall i Sydvest-England.

Les mer:City of Huntington BeachNewquays turistkontor

2. Italia

- Italia er et selvsagt valg, mener Emma. Hun jobber i reiselivsbransjen og har reist mye.- Først og fremst fordi det er gøy å være blond i Italia. Man får mye oppmerksomhet. Man føler seg som en dronning her.

Forøvrig kan du regne med at alle steder hvor lyse skandinaviske damer er i mindretall er flotte dersom du er ute etter mye oppmerksomhet fra det annet kjønn. Vår rødhårede venninne forteller fra Italia-turen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer