Syv hete tips for jenter på jakt

Gå for steder som oser kvinneunderskudd og testosteron i ferien, er rådet fra reiseekspertene til jenter som jakter på mer enn fine fotominner fra ferien.

Publisert
Sist oppdatert
Eventyr, adrenalin og masse action.

Foto: HVCB/Ron Dahlquist Foto: HVCB/Ron Dahlquist
Eventyr, adrenalin og masse action.

Foto: HVCB/Ron Dahlquist Foto: HVCB/Ron Dahlquist Vis mer

Her finner du de kjekkeste gutta

  1. Syv hete tips for jenter på jakt


1. Hunting Beach, California

Surfeparadiset Hunting Beach sør for San Diego, trekker til seg mange menn.

- Her er det så få damer, at en hvilken som helst jente kan velge seg hvem hun vil blant mennene, sier Gry Gaard som selv har reist dit.

Ifølge City of Huntington Beach reiser så mange som 11 millioner mennesker årlig til dette området, og mange av dem søker seg til det på grunn av de flotte surfefasilitetene.

Har du ikke råd til å reise dit finnes det utmerkede surfeparadiser her i Europa, sjekk for eksempel ut barskingene som leker seg i bølgene ved Newquay i Cornwall i Sydvest-England.

Les mer:
City of Huntington Beach
Newquays turistkontor

2. Italia

- Italia er et selvsagt valg, mener Emma. Hun jobber i reiselivsbransjen og har reist mye.
- Først og fremst fordi det er gøy å være blond i Italia. Man får mye oppmerksomhet. Man føler seg som en dronning her.

Forøvrig kan du regne med at alle steder hvor lyse skandinaviske damer er i mindretall er flotte dersom du er ute etter mye oppmerksomhet fra det annet kjønn. Vår rødhårede venninne forteller fra Italia-turen:

- De løp inn i fotobutikkene og kjøpte engangskameraer for å ta bilde, og jeg fikk roser på gata, forteller hun.

Les mer:
Kunsten å forføre alle damer - i Spania

3. Sport

De fleste menn liker sport, men ikke så mange damer er like interessert. Dermed blir kvinnene i positivt mindretall. En rekke reisearrangører produserer sportsreiser, sjekk ut firmaene Fotballreiser og NaturEventyr.

Les mer:
Fotball og kjærlighet på Camp Nou, Barcelona
Fotballreiser
NaturEventyr

4. Jakt

Mad about the boys....

Foto: Espen Langsrund Foto: espen-langsrud
Mad about the boys....

Foto: Espen Langsrund Foto: espen-langsrud Vis mer


Litt Hemingway, en smule Isak Sellanrå? Få ting er så macho som jakt. I Norge er det i dag 192.000 jegere, hvorav rundt 10.400 kvinner. Legger du ferien til høstjaktsesongen har du 181.600 menn å velge mellom. Vil du ut av Norge kan du sjekke ut jaktreisetilbyderne Canada Jakt og Fiske AS som tilbyr vårjakt på bjørn i Canada fra cirka 27.000 kroner, alt inkludert, og Exotic Hunting Adventure som tilbyr svartbjørnjakt på New Foundland fra 16.000 kroner. Og merk dere, damer, begge selskaper opplyser at de gjerne vil ha kvinnelige kunder.

Les mer:
Jakt for dummies
Canada Jakt og Fiske AS
Exotic Hunting Adventure

5. Eventyr

Klar for et sommereventyr med et ekstra eventyr på kjøpet? Nordpolen, kontinentskryssing, MIG-flygning trekker til seg en og annen tøffing, og vil du ha en av dem bør du legge ferien dit hvor de drar. Men pass på å gjøre noe med kondisen før du legger ivei ...

Her finner du eventyrerne - les mer:
Ferie gutta med hår på brystet

6. Golf


Golfbaner tiltrekker seg menn; smarte kvinner på jakt etter mannebein vet det.

Golfspill på Mallorca frister i vårmånedene, forteller Vings markedssjef.
Golfspill på Mallorca frister i vårmånedene, forteller Vings markedssjef. Vis mer


- Jeg hatet sport, men tenkte if you can't beat them, join'em. Jeg brukte en gratis flybillett til å reise til en golfresort og tok golftimer der, forteller amerikanske Missy til nettstedet IVillager. - Familien trodde jeg var blitt sinnsyk, og når jeg ser tilbake så skjønner jeg jo at det var nettopp sinnsyk jeg var. Jeg var den verste golfspilleren på hele området. Noen menn ble irriterte, men de fleste var høflige og oppmuntret meg. Jeg skulle ønske jeg fikk en dollar for hver gang en fyr spurte meg om hvor jeg hadde vært da han var singel. Tre måneder senere møtte jeg mannen min, og de første treffene hadde vi på golfbanen.

En rekke turoperatører tilbyr rene golfreiser. Norske Ving er blant de største og tilbyr goflpakker fra 1.995 for midtuke til Mallorca i vår (fly+hotell), eller 4.570 for fly, hotell, tre dagers golfpakke og frakt av golfbag om du bestiller dette på nett.

Les mer:
Ving

7. Grillparty

Ingen penger i lomma betyr ikke det samme som ikke noe flørt i sommer.

- Verdens beste tips er å gi gutta det de vil ha: mat og sex! Lag et skikkelig grillparty, og ønsk gjestene eller bare ham, velkommen, iført forkle. Når du setter deg ned for å spise tar du det av og da har du selvfølgelig et miniskjørt under. Dette antrekket viser at du kan marinere en biff og samtidig være sexy. Dette antrekket er en slager, sier amerikanske Lisa.

Og hun legger til: - Jeg spiser aldri alene, det er vel tilstrekkelig bevis for at trikset virker.

  • Tilbake til innledningsartikkelen

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer