Påsketrafikk

T-banen blir stengt gjennom Oslo sentrum i påsken

De reisende oppfordres til å finne alternative reisemåter.

STENGES: Ruter oppfordrer de reisende til å bruke alternative reisemåter. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB scanpix
STENGES: Ruter oppfordrer de reisende til å bruke alternative reisemåter. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sporveien skal gjennomføre vedlikeholds- og oppgraderingsarbeider på infrastrukturen i sentrum og benytter det som tradisjonelt er en roligere periode med færre reisende til dette, slik at færrest mulig blir påvirket, skriver Ruter i en pressemelding.

– De som skal reise med T-banen i påsken oppfordres til å vurdere alternative reiseveier og beregne litt ekstra god tid, oppfordrer pressevakt Øystein Dahl Johansen i Ruter.

T-banen stenger for vedlikehold mellom Majorstuen og Grønland og mellom Carl Berners plass og Sinsen fra lørdag 13. april til og med mandag 22. april.

Alle linjer får endrede avgangstider, men det vil være mulig å få oppdatert informasjon om avganger på ruter.no eller i Ruters reiseapp.

Stasjonene Jernbanetorget, Stortinget og Nationaltheatret vil ikke betjenes i påsken.

Det vil være søndagsruter for alle transportmidler skjærtorsdag, langfredag, 1. og 2. påskedag. Nattbussene kjører natt til alle helligdager. Påskeaften kjøres lørdagsruter for alle transportmidler.

Buss for tog

Det er ikke bare T-banereisende som berøres i påskeuken, også togpassasjerer som reiser på Drammensbanen må belage seg på alternativ transport.

NSB, snart Vy, og Bane NOR opplyser at det blir arbeid på strekningen Asker-Drammen i tidsrommet lørdag 13. april til søndag 21. april. Merk at dette også gjelder Flytoget. Dermed blir det buss for tog mellom Drammen og Asker i hele påskeuken, i tillegg stenges strekningen mellom Holmestrand og Drammen 18. til 21. april.

I en pressemelding opplyser NSB at bussene mellom Drammen og Asker stasjon går hvert 10. minutt - i rushtiden på hverdagene går bussene hvert 5. minutt. Trafikken går som normal mellom Asker stasjon og Oslo S.

Informasjon om arbeid på banen:

  • Asker-Drammen: fra 13. april klokken 04.10 til 21. april klokken 02.00.
  • Drammen-Holmestrand: fra 18. april klokken 02.00 til 21. april klokken 02.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer