Ta et storbyavbrekk

Høsten er langhelgenes tid. Nå overøses vi av tilbud og kampanjer på fly+hotell-pakker til europeiske storbyer. Her finner du de gode reisetilbudene.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er definitivt over for denne gang og vi ser frem mot vinter og snø. Hvorfor ikke ta et avbrekk i en av de europeiske storbyene?

Tilbud

Akkurat nå er det mangt å velge i, hva gjelder pakketurer med fly inkludert til europeiske storbyer. Fly + to eller tre netter på hotell (av varierende standard) tilbys for et par drøye tusenlapper til våre nærmeste storbyer. Hva med fly og tre netter på hotell i London for 2.490 kroner, eller fly og to netter på hotell i København for 2.461?

Gode fly+hotellpakker for en storbyhelg i høst

Faktiske priser

Tilbudene vi har innhentet for weekendreisene i høst, er fra nettselskapene GoToGate, Ebookers, Zolong og Reisefeber, samt reisebyrået Prisma. Vi har også sjekket med flere reisebyråer, men dette er de vi kom opp med som kan tilby weekendpakker. I tillegg kan du selvsagt kjøpe weekendpakker med charterselskapene.

På tross av at selskapene vi har sjekket er reisebyråer som opererer på Internett, er det ikke alle som gir deg muligheten til å sjekke faktiske priser og bestille pakketurer, på nett. Nettreisebyråene GoToGate og ebookers må kontaktes per e-post eller telefon, i likhet med Prisma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer