Ta et storbyavbrekk

Høsten er langhelgenes tid. Nå overøses vi av tilbud og kampanjer på fly+hotell-pakker til europeiske storbyer. Her finner du de gode reisetilbudene.

Publisert
Sist oppdatert
Snus inn høstluften langs Seinen i Paris.
Foto: www.aviewoncities.com
Snus inn høstluften langs Seinen i Paris.
Foto: www.aviewoncities.com Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sommeren er definitivt over for denne gang og vi ser frem mot vinter og snø. Hvorfor ikke ta et avbrekk i en av de europeiske storbyene?

Tilbud

Akkurat nå er det mangt å velge i, hva gjelder pakketurer med fly inkludert til europeiske storbyer. Fly + to eller tre netter på hotell (av varierende standard) tilbys for et par drøye tusenlapper til våre nærmeste storbyer. Hva med fly og tre netter på hotell i London for 2.490 kroner, eller fly og to netter på hotell i København for 2.461?

 • Gode fly+hotellpakker for en storbyhelg i høst
 • Faktiske priser

  Tilbudene vi har innhentet for weekendreisene i høst, er fra nettselskapene GoToGate, Ebookers, Zolong og Reisefeber, samt reisebyrået Prisma. Vi har også sjekket med flere reisebyråer, men dette er de vi kom opp med som kan tilby weekendpakker. I tillegg kan du selvsagt kjøpe weekendpakker med charterselskapene.

  På tross av at selskapene vi har sjekket er reisebyråer som opererer på Internett, er det ikke alle som gir deg muligheten til å sjekke faktiske priser og bestille pakketurer, på nett. Nettreisebyråene GoToGate og ebookers må kontaktes per e-post eller telefon, i likhet med Prisma.

  Zolong og Reisefeber gir deg imidlertid muligheten til å sjekke priser og tilgjengelighet med en gang. Vi har sjekket flere destinasjoner, med utreise 17. eller 18. oktober og retur 20. oktober, og det er faktisk gode muligheter å finne tilgjengelige reiser til annonsert pris.

  Sy pakken selv

  Ønsker du heller å sy sammen pakken selv, eller du foretrekker å soveunder åpen himmel, er det gode tilbud på kun fly til storbyer i høst. Hva med London for 895 kroner tur-retur, eller Mexico City for 4.089 kroner? Det er gode flytilbud å finne, både innen Europa og lengre av gårde.

 • Flytilbud i høst


 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer