Ta med familien hit!

Bade, lære, le og oppleve. Her får du de beste familieopplevelsene i Sverige.

Publisert
Sist oppdatert

Den svenske familienettsiden Barnsemester.se har ved hjelp av sine mange lesere kåret de beste familieattraksjonene som Sverige har å tilby. 50.000 har vært med og stemt fram sine favoritter, og på bakgrunn av dette har nettsiden nå kåret vinnerne av Stora Barnsemesterpriset 2008.

Her kan du se vinnerne innenfor alle ni kategoriene. For mer detaljert informasjon, eller for å se hvilke attraksjoner som havnet på andre- og tredjeplassene, kan du gå til Barnsemester.se.

Her er Sveriges beste familieattraksjoner:

Beste dyrepark: Kolmården

Hvor: ÖstergötlandÅpningstider/sesong: Åpent daglig i sommersesongen som er fra 1. mai til 31. august, deretter i helgene frem til 5. oktober. Også åpent noen dager i forbindelse med vinterferien, påskeferien og høstferien. I påsken er det åpent 21. til 24. mars, mellom kl. 10 og 16.Priser: 240 svenske kroner for voksne og 130 kroner for barn 3-12 år. I påsker er det spesialpriser: 195 sek. per voksen inklusive lunsj, og 145 kroner for barn inklusive lunsj. Barn under 3 år går gratis.På nett: kolmarden.com

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer