Ta nyttårsfeiringen i utlandet

Lei de sedvanlige nyttårsfestene her hjemme? Hvorfor ikke ønske det nye året velkommen i en ny og spennende by. Det er mulig fra 925 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Fly til Glasgow Prestwick og ta nyttårsfeiringen i Edinburgh. Den skotske hovedstaden kan by på Europas største og heftigste gatefest på nyttårsaften, ifølge nettstedet world-party.com. Flybilletten kjøper du av Ryanair, som tar 925 kroner for reisen tur-retur.

Vi har sjekket mulighetene for nyttårsfeiring i Edinburgh, London, København, Helsinki, Barcelona og New York.

Opplyst

Selv om Edinburgh er utropt til klasseledende på gatefester i Europa, er det ganske sikkert mulig å oppleve noen heftige timer rundt årsskiftet i de andre storbyene også. New York er kjent for sin gedigne nyttårskule i lyspærer og krystall, som senkes ned over en flaggstang på Times Square klokken 24. Med drøye 600 lyspærer og 500 krystaller er dette sannsynligvis et ganske så strålende skue.

Dersom du velger en av de andre byene for en ny og spennende nyttårsfeiring, så sett kursen mot byens torv ved midnatt; det er der det skjer.

Prisene

Vi har sjekket priser på kun flyreiser, fly med to overnattinger inkludert, og fly med fire overnattinger inkludert, til disse seks byene. De billigste nyttårsfeiringene får vi dersom vi velger Edinburgh, London eller Helsinki. Du får fly og overnatting i fire netter på alle tre destinasjonene for rundt 3.000 kroner. Reisen til Helsinki bestiller du hos Reisefeber, mens du flyr med Ryanair og bestiller hotell selv dersom du foretrekker Edinburgh eller London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer