Ta nyttårsfeiringen i utlandet

Lei de sedvanlige nyttårsfestene her hjemme? Hvorfor ikke ønske det nye året velkommen i en ny og spennende by. Det er mulig fra 925 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Ta nyttårsfeiringen i utlandet

Ta nyttårsfeiringen i utlandet

 1. Her er prisene


Fly til Glasgow Prestwick og ta nyttårsfeiringen i Edinburgh. Den skotske hovedstaden kan by på Europas største og heftigste gatefest på nyttårsaften, ifølge nettstedet world-party.com. Flybilletten kjøper du av Ryanair, som tar 925 kroner for reisen tur-retur.

Vi har sjekket mulighetene for nyttårsfeiring i Edinburgh, London, København, Helsinki, Barcelona og New York.

Opplyst

Selv om Edinburgh er utropt til klasseledende på gatefester i Europa, er det ganske sikkert mulig å oppleve noen heftige timer rundt årsskiftet i de andre storbyene også. New York er kjent for sin gedigne nyttårskule i lyspærer og krystall, som senkes ned over en flaggstang på Times Square klokken 24. Med drøye 600 lyspærer og 500 krystaller er dette sannsynligvis et ganske så strålende skue.

Dersom du velger en av de andre byene for en ny og spennende nyttårsfeiring, så sett kursen mot byens torv ved midnatt; det er der det skjer.

Prisene

Vi har sjekket priser på kun flyreiser, fly med to overnattinger inkludert, og fly med fire overnattinger inkludert, til disse seks byene. De billigste nyttårsfeiringene får vi dersom vi velger Edinburgh, London eller Helsinki. Du får fly og overnatting i fire netter på alle tre destinasjonene for rundt 3.000 kroner. Reisen til Helsinki bestiller du hos Reisefeber, mens du flyr med Ryanair og bestiller hotell selv dersom du foretrekker Edinburgh eller London.

Du kan feire nyttår i København fra 3.250 kroner.
Du kan feire nyttår i Barcelona fra rundt 4.000 kroner.
Du kan feire nyttår i New York fra rundt 5.500 kroner.

 • Klikk her for å se prisene.

 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer