Tango i Buenos Aires

Buenos Aires er målet for de fleste tangoturister.

Publisert
Sist oppdatert

- På en lørdag er det kanskje 30 milongaer – dansekvelder i Buenos Aires, sier Jørn Knustad i Tango Trasnoche til DinSide.

Tango Trashoche er en norsk virksomhet som arrangerer kurs, forestillinger og konserter samt selger sko og musikk – alt innen tango. Knustad har tilbrakt til sammen tre måneder i Buenos Aires. I november arrangerer de en gruppereise til Buenos Aires for norske tangoentusiaster.

– For at folk skal få utbytte av en tangoreise anbefaler jeg at folk lærer seg å danse her hjemme. Det er få nybegynnerkurs for utlendinger, og tango er ikke den enkleste dansen å lære seg – ofte tar det måneder. Knustad anbefaler kurs med følgende instruktører:

Julio Balmeceda og Corina de la RosaDamián Esell og Nancy LouzánPablo Inza og Veronica AlvarengaMauricio Castro

Av milongaer og såkalte prácticas - øvelseskvelder - anbefaler Knustad disse stedene i Buenos Aires:

Mandag: Salon CanningTirsdag: La Cadedral, La Terrzza og El BesoOnsdag: La Estrella, El Sótano (práctica)Torsdag: Niño bienFredag: La Estrella, Salon Canning, Torquato TassoLørdag: La Estrella, Sundelrand, La Calesita, Torquato TassoSøndag: Torquato Tasso, La Estrella, El Beso, La Glorieta de Barrancas de Belgrano

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer