Hellas

Tar grep mot «skrekk-restauranten»

En rekke turister har fått hakeslepp da regninga på restauranten på ferieøya Mykonos har kommet på bordet. Nå tar Tripadvisor grep.

DYRT: Etter et besøk på DK Oyster Bar fikk det amerikanske paret seg en dyr overraskelse. Foto: Tripadvisor
DYRT: Etter et besøk på DK Oyster Bar fikk det amerikanske paret seg en dyr overraskelse. Foto: Tripadvisor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har Tripadvisor tatt det sjeldne steget med å utstede et «sikkerhetsvarsel» angående praksisen til den beryktede DK Oysters Bar på ferieøya Mykonos, som har gitt mange turister negative overraskelser, melder The New Zealand Herald.

- Vi har blitt gjort oppmerksom på nylige medieoppslag og hendelser angående denne eiendommen som kanskje ikke gjenspeiles i anmeldelser funnet på denne oppføringen. Følgelig kan det være lurt å utføre ytterligere undersøkelser for informasjonen om denne restauranten når du legger reiseplanene dine, skriver Tripadvisor på sine nettsider.

Reisenettstedets grep kommer i kjølvannet av det amerikanske parets Jessica Yarnall og Adam Hagaun sin historie, som blir omtalt av internasjonale aviser verden rundt.

Paret unte seg nemlig to mojitos, fire krabbebein og en gresk salat på østersbaren, som resulterte i en ellevill regning på 8821 kroner, skriver Daily Mail.

Det er ikke først gang østersbaren har sjokkert turister. I 2022 skrev Dagbladet om Alex og Lindsay Breen, som fikk en regning på 4100 kroner etter å ha spist noen østers, drukket en øl og en Aperol Spritz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer