Transport til Oslo lufthavn

Taxi, tog, buss eller privatbil?

Rutetog fra NSB er den billigste måten å komme seg til Gardermoen på.

TRANSPORT TIL OSLO LUFTHAVN: Hyppige avganger er kanskje Flytogets største fordel. For det går ikke så mye fortere enn med NSB. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TRANSPORT TIL OSLO LUFTHAVN: Hyppige avganger er kanskje Flytogets største fordel. For det går ikke så mye fortere enn med NSB. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Skal du ut å fly fra Oslo Lufthavn i ferien? Kanskje du har bestilt en helgetur med kjæresten eller solferie med familien?

I så fall er kanskje billetter allerede bestilt og pakkelisten ferdig. Men vet du hvordan du skal komme deg til flyplassen fra hovedstaden raskest og billigst?

Avhengig av hvor du bor, kan det være flere transportmidler å velge i, men det kan være store forskjeller, både på reisetida, og på prisene.

Priser på transport til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo sentrum

Priser per 20.07.2018:

*To voksne og to barn under 16 år. ** Det billigste alternativet fra firmaer som tilbyr fastpris, denne gangen O-taxi. ***Avhengig av hvor mange stopp toget tar.

Tog

Du kan velge mellom to ulike tog, som også har ganske ulike priser, NSB og Flytoget. NSB kan stoppe på flere stasjoner enn flytoget, men bruker bare et par minutter ekstra på strekningen Oslo S til Oslo Lufthavn.

NSB: Med NSB er det normalt tre avganger i timen fra Oslo S til Oslo Lufthavn. Disse togene tar 23 minutter – bare noen minutter mer enn Flytoget. Det koster 101 kr én vei for voksne, og 51 kr én vei for barn/studenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer