Taxituren kostet 21.000 kroner

Måtte komme seg på Oktoberfest.

Kunden måtte komme seg til Oktoberfesten - koste hva det koste vil. En prislapp på 21.000 kroner var ingen hindring. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Kunden måtte komme seg til Oktoberfesten - koste hva det koste vil. En prislapp på 21.000 kroner var ingen hindring. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taxisjåføren Mike Hogan trodde først det var en spøk da en kunde i trettiårene hoppet i taxien hans og bad om å bli kjørt fra Portsmouth i England til München i Tyskland, skriver Londonavisen The Metro.

Passasjeren, som hadde mistet flyet sitt til München, forklarte at han måtte komme seg til Oktoberfesten så fort som mulig – koste hva det koste vil – fordi han ikke kunne gå glipp av kompisens utdrikkingslag.

Heftig prislapp

Hogan ble til slutt enig om å kjøre den 17-timers lange turen til en prislapp på 1.950 pund (cirka 21.000 kroner).

- Jeg trodde han spøkte til å begynne med, men han var helt seriøs, forteller Hogan til avisen.

Drosjesjåføren advarte kunden om at det ville koste han 1.700 pund for turen, pluss 250 pund for å kjøre gjennom Kanaltunnelen og et hotell slik at han kunne overnatte.

- Jeg trengte ikke å kjøre kunden tilbake, fordi han fremdeles hadde en returbillett med fly. Det er ikke noe jeg ville ha gjort hver dag, men det slår å kjøre pensjonister frem og tilbake til butikken, fortsetter han.

Les også: Drosjer må ha synlige priser

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer