Taxituren kostet 21.000 kroner

Måtte komme seg på Oktoberfest.

Kunden måtte komme seg til Oktoberfesten - koste hva det koste vil. En prislapp på 21.000 kroner var ingen hindring. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Kunden måtte komme seg til Oktoberfesten - koste hva det koste vil. En prislapp på 21.000 kroner var ingen hindring. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taxisjåføren Mike Hogan trodde først det var en spøk da en kunde i trettiårene hoppet i taxien hans og bad om å bli kjørt fra Portsmouth i England til München i Tyskland, skriver Londonavisen The Metro.

Passasjeren, som hadde mistet flyet sitt til München, forklarte at han måtte komme seg til Oktoberfesten så fort som mulig – koste hva det koste vil – fordi han ikke kunne gå glipp av kompisens utdrikkingslag.

Heftig prislapp

Hogan ble til slutt enig om å kjøre den 17-timers lange turen til en prislapp på 1.950 pund (cirka 21.000 kroner).

- Jeg trodde han spøkte til å begynne med, men han var helt seriøs, forteller Hogan til avisen.

Drosjesjåføren advarte kunden om at det ville koste han 1.700 pund for turen, pluss 250 pund for å kjøre gjennom Kanaltunnelen og et hotell slik at han kunne overnatte.

- Jeg trengte ikke å kjøre kunden tilbake, fordi han fremdeles hadde en returbillett med fly. Det er ikke noe jeg ville ha gjort hver dag, men det slår å kjøre pensjonister frem og tilbake til butikken, fortsetter han.

Les også: Drosjer må ha synlige priser

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer