Teknotips for turister

Trenger du julegavetips? Her er de heteste duppedittene for reisende.

Publisert
Sist oppdatert

Smått, smart og sexy på tur. Nei, vi snakker ikke om undertøy, men om teknoduppeditter som enhver med en smule reisegener vil glede seg over å ta med på reise.

 • Se bildene og produkttipsene
 • Våt musikk

  Hva er vel bedre enn å lytte til favorittmusikken når man er ute reise? MP3-spillere er et av tiden store slagere, men de er ikke nødvendigvis tilpasset et liv i vannkanten. Noen alternativer finnes imidlertid.

  For eksempel MP3 for svømmere? SwiMP3 er et produkt som lover å gi samme musikkopplevelse for svømmere som vanlige MP3-spillere gir landgående sportsutøvere. De benytter en såkalt "bone conducting technology" - overføring av lyd til det indre øret via kinnbenet. Og det er bare ett av flere produkter som egner seg for klimautsatt musikkavspilling.

  PC på tur

  Mange reiser med sin bærbare, og da vil man gjerne beskytte den best mulig. Og til dette finnes for eksempel gode ryggsekker, noen til og med vanntette.

 • Se også høstens test av kabinkofferter fra DinSide Reise
 • Miniting

  På tur liker vi at gadgets er ekstra små. Fra DinSide Data har vi følgende produkttips som egner seg for reisende.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer