Telemarkfestival på Kvitfjell

Og skisenteret lover at alle kan delta.

Festivalsjef Scott Hammond på telemarkski i Mammuten i Kvitfjell Foto: Esben Haakenstad/Kvitfjell Alp
Festivalsjef Scott Hammond på telemarkski i Mammuten i Kvitfjell Foto: Esben Haakenstad/Kvitfjell Alp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke være flink på telemarkski for å være med på Kvitfjell Telemarkfestival, som går av stabelen fra 6. til 8. februar, 2009. Du burde derimot tørre å prøve.

Kvitfjell har nemlig lagt opp til en morsom helg hvor du kan lære å kjøre telemark, finpusse telemarksferdighetene og delta i konkurranser.

Det er første gang at det arrangeres telemarkfestival i Norge, til tross for at det er her det er mest populært med telemarkski. Festivalen er et samarbeid mellom Kvitfjell og en rekke andre aktører, deriblant Fri Flyt. Alpene har derimot arrangert telemarksfestivaler gjennom en årrekke.

Venter rundt 400 deltakere

- Vi håper flest mulig kommer, men regner med at det iallefall skal komme rundt 400 telemarkkjørere. Det er tidlig å si, men det allerede flere som har booket seg inn, sier Eskil Solberg, pressekontakt ved Kvitfjell.

Med Kvitfjells Telemarkfestivals pakketilbud bor du i leiligheter med sengeplasser til fire, seks eller åtte personer.

Festivalpakkene tilbyr deg dette:Pakke 1: 2 overnattinger*, heiskort (2 dager og 1 kveld) og 2 timers instruksjon kroner 1.850 kr per person.Pakke 2: 2 overnattinger*, heiskort (2 dager og 1 kveld) og 4 timers instruksjon kroner 2.050 kr per person.Pakke 3: 2 overnattinger* & heiskort (2 dager og 1 kveld) kroner 1.450 kr per person.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer