Terrorfrykt i Goa

Indisk sikkerhetspoliti skjerper kontrollen i høysesongen.

Publisert
Sist oppdatert

Indisk sikkerhetspoliti er redde for at terrorister skal slå til midt i det populære feriestedets høysesong - jule-og nyttårsferien.

Det blir nå foretatt hyppige sikkerhetskontroller ved forskjellige hoteller og gjestehus i området for å sjekke om det foregår mistenkelige ting, og for å få hotelleiere til å være oppmerksomme på eventuelle trusler. Det skriver britiske Travelmail.co.uk.

Turistindustrien i Goa ønsker sikkerhetskontrollene velkommen.

- Vi håper dette signaliserer at Goa er et trygt reisemål, sa Ralph de Souza, president i Travel and Tourism Association of Goa.

Norsk charterdestinasjon

Apollo er det eneste av de store norske charterselskapene som har turer til Goa. Det befinner seg nå 110 nordmenn i området, og om to uker sendes neste gruppe med like mange turister ned dit. Disse vil være i Goa i julehøytiden.

- Vi følger situasjonen i Goa nøye via våre samarbeidspartnere der nede, sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo.

- Vi vil selvsagt ikke utsette noen for fare. Generelt sett følger vi UDs reiseråd, og skulle UD fraråde reiser til Goa, vil våre reisende få refundert pengene sine, eller få tilbud om en annen tur, sier Begby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer