Test: 20 strender på Mallorca

I hvert fall en av dem bør passe for deg.

Mallorca har strender i fleng. Her ser du Santa Ponsa. Foto: Wikipedia
Mallorca har strender i fleng. Her ser du Santa Ponsa. Foto: Wikipedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tyske Bild.de testet i fjor sommer 20 av strendene på Mallorca for å gi tyske badeturister tips om hvilke strender de bør satse på under mallorcaferien.

Mallorca er nemlig en like stor favoritt blant tyskere som den er blant nordmenn. Fra å ha et rykte som småharry og preget av masseturisme, har Mallorca gjennomgått en aldri så liten forvandling. Nå regnes øya som en av Middelhavets store hotspots. Mange kjendiser legger ferien hit, enten ved å seile yachten inn i havnen i Palma, eller ved å leie en av de luksuriøse villaene som ligger spredt over hele øya.

Selv om de rike og berømte har lagt sin elsk på Mallorca, holder øya fortsatt stand som charterturistmål. Både Star Tour, Apollo, Solia og Ving har charterturer hit, og SAS og Norwegian har direkteflygninger.

Skal du til Mallorca i sommer? Da har du sikkert nytte av Bild.des vurderinger. Her er et sammendrag:

Husk å ta med penger til solseng- og parasolleie (varierer fra tre til 8,50 euro per dag) og bruk av toaletter (det koster vanligvis 50 cent).

1. Cala d’OrHer finner du ro, det er god infrastruktur, vakker natur og turkisblått vann. Mallorcas beste strand, mener Bild.de.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer