Test deg om flyselskaper

Må du se flyselskapets navn, eller tar du selskapet på flylogoen eller vertinneuniformen? Her kan du teste dine kunnskaper om flyselskaper verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapenes logoer er en viktig del av flyselskapenes merkevarenavn. Vi kjenner kanskje godt til de norske selskapenes logoer, men hva med andre europeiske, asiatiske og amerikanske?

Du finner inngangen til testen litt lenger ned på denne siden!

Du synes kanskje flylogoene er lette å ta? Hva så med uniformene til kabinpersonalet? De er ikke like statiske som logoene, men i stadig endring for å følge litt med på moten. Selv om enkelte selskaper tydelig velger mer tradisjonsbundne uniformer enn andre. Hvor godt kjenner du dagens vert- og vertinneuniformer? Ta testen og få svar!

Test deg selv også på andre områder:

Test deg i tollreglerTest deg i drikkekultur verden rundtHar du flyskrekk?Test deg i reiseuttrykkene

Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer