Test: Europas beste hosteller

Vi har testet Europas beste herberger.

Publisert
Sist oppdatert

Herberger er ikke loppebefengte, møkkete eller kun for ungdom. Du trenger hverken medlemskap eller sovepose. Du kan sove på enerom, eller i sovesal.

Europas herberger har gjennomgått et heftig ansiktsløft, og er i dag et fullgodt alternativ for deg som vil bruke feriekassa på noe langt morsommere enn søvn.

Flest unge, noen gamle

Nå skal det sies at begrepet "ungdomsherberger" fortsatt har noe for seg i og med at det er flest ungdom som velger herbergene. Atomosfæren er ung og feststemt, men vi traff både på småbarnsfamilier og pensjonister på vår ferd. De valgte naturlig nok privatrom med eget bad, men hadde ingen problemer med å finne seg til rette takket være hyggelige ansatte og pratsomme ungdom.

Fem favoritter

Du finner herberger i alle Europas land, de ligger til fjells, midt i storbyene, på øyer og i små landsbyer. I denne oversikten retter vi fokus på fem herberger som ligger på steder hvor man er vant med å betale adskillig mer for en seng og frokost.

London, St Christopher’s VillageHvorfor nøye seg med et middelmådig hotell med usentral beliggenhet som koster altfor mye når du kan velge St. Christopher’s Village? Opplev herbergekonseptet som lar deg bo midt i smørøyet for en knapp tohundrelapp. Disse herbergene har integrerte puber, restauranter, disco og boblebad på taket!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer