Test: Norwegians ringetjeneste SkyCall

Hvordan er det egentlig å ringe fra flyet? DinSide testet.

SPENTE: Fra venstre ser du Eirik Lunde, administrerende direktør for Telio, Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian og Stephen Parsli, daglig leder i Call Norwegian.  Foto: Per Ervland
SPENTE: Fra venstre ser du Eirik Lunde, administrerende direktør for Telio, Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian og Stephen Parsli, daglig leder i Call Norwegian. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, tirsdag 1. november lanserte flyselskapet Norwegian ringetjenesten SkyCall om bord på fly med WiFi-tilgang. I løpet av 2011 skal halvparten av Norwegians fly få WiFi, og ved utgangen av 2012 vil alle Norwegians fly ha dette.

SkyCall fungerer som en gratis app og er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone, men Norwegian håper det vil være klart om noen uker for Android-telefoner.

– Det blir spennende å se hvordan mottakelsen blir og om det blir brukt, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian.

Tidligere i høst utførte Norwegian en spørreundersøkelse blant sine passasjerer og kom frem til at syv av ti passasjerer er interessert i å ringe om bord fra flyet. 962 personer deltok i undersøkelsen.

– For Norwegian er det viktig å lytte til kundenes ønsker. De ønsket seg WiFi - det har de fått og det har blitt svært godt mottatt. Mange ønsker å ha muligheten til å ringe fra lufta, og nå gir vi dem en enkel og billig måte å gjøre dette på, sier Hans Petter Aanby, direktør for IT- og forretningsutvikling i Norwegian, i en pressemelding.

Les også: Snart kan du ringe fra flyet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer