TEST: NSB Komfort

Ikke så altfor komfortabelt.

Publisert
Sist oppdatert

En langtur med tog kan faktisk være en turistattraksjon i seg selv. Da vi satt på med NSB en strålende høstdag i oktober fikk vi med oss mange av de store naturkontrastene Norge tilbyr. Vi dro fra Bergen til Drammen, og fikk med oss både snøføyka på Finse og de fargesprakende høstbladene i Vikersund.

Men det er langt å dra tvers over Norge, og når du først skal på en så lang togtur kan det være godt å ha det komfortabelt. Det er antakeligvis motivasjonen bak opprettelsen av NSB Komfort. Togavdelingen er en videreføring av NSB Kontor. Navnet ble skiftet ut i årsskiftet 2003/2004, da NSB fant ut at betegnelsen kunne virke begrensende.

Med NSB Komfort skal du få en ekstra behagelig reise med regiontog, for 75 kroner tillegg til den ordinære billettprisen. Men NSB Komfort er ikke like komfortabelt som navnet tilsier.

Det positive først

Hva får du igjen for de 75 kronene NSBs "businessklasse" koster? Du får forsyne deg med så mye kaffe du vil. Kaffen serveres fra kaffekanner og ikke udelikate kaffemaskiner, noe som er et pluss. Melk og sukker er også tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer