Testresultat: Vinnere og tapere

Vi har testet syv sjokoladeis-varianter. Her er resultatet.

Publisert
Sist oppdatert

Syv sjokoladeis-varianter i boks er med i testen. Ingen greier å sikre seg terningkast seks; enten er de for dyre eller for trist presentert. Ingen går heller helt i kjelleren - heldigvis er det vanskelig å mislykkes fullstendig med vinnerkombinasjonen is og sjokolade. Men to varianter får terningkast to, først og fremst på grunn av skuffende smak.

Se bildene fra testen her

Rangeringen

Vi legger mest vekt på smak og pris, og kommenterer også synspunkter på andre forhold. Se resultatene i rangert rekkefølge her.

1: Sørlandsis med sjokolade

Testens største overraskelse er toliteren fra Hennig Olsen. Her får du soleklart mest smak og is for pengene. Testens billigste, og det ser du på pakningen.

Produsent: Hennig OlsenMengde: 2 literPris: 27,80 kroner for pakken/13,90 kroner per liter.

Kommentar:Fra den billigste pakken som er vanskeligst å åpne, får vi en solid smaksoverraskelse. Dette smaker skikkelig sjokolade, den er voksen og ikke for søt. Tre av fire testere syns sjokoladebitene er gode, men de burde vært større. Isen bør få litt ut-av-fryseren tid før du prøver å forsyne deg. En ujålete og svært prisvennlig is, som kanskje overrasker mange med å vinne testen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer