Testresultater: Fra godt til gyselig

Våre voksne testpølser får oss til å ta hele terningskalaen i bruk.

Publisert
Sist oppdatert

Syv grillpølseslag, tre brød og tre lomper. Her er testresultatene etter at vi har tygget oss gjennom hele utvalget.

Skroll ned for mer.

Husets Egen Argentinsk Lammegrill

Fine, tykke pølser med passe rød-rosa farge. Små grønne biter i pølsene antyder at det er spennende krydret. Skinnet er perfekt, og lager et sprekt knakk når vi tygger pølsene. Alle testerne er enige om at dette er den beste grillpølsen i testen, og en av de beste vi har smakt. Fin pris også, sekseren på terningen er velfortjent.

Gilde Kryddergrill

Testens slappeste og kjedeligste pakke skjuler fem røde smaksbomber. Spansk oppskrift, lover Gilde på etiketten, og her får chili og paprika ganen til å brenne. Vi er fornøyde, og antar at eventuelle barnslige deltakere ville latt oss ha disse tynne dynamittpølsene i fred. For sterk for små ganer, perfekt for oss voksne. Vi trekker ned for høy pris og usexy innpakning, men smaksløkene bestemmer at det blir fem øyne på terningen.

Husets Egen Sveitserpølse m/ost

En av testgruppens deltakere er åpen ostehater, men overvinnes likevel av denne delikate ostepølsen fra Husets Egen. Osten holder seg godt blandet med kjøttet i pølsen, og dette smaker mye og godt, ikke surt som vi opplever med andre ostepølser. Et skinn som er like knekkende sprøtt som testvinneren fra samme produsent trekker også opp. Fin pris, femmer på terningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer