Tette toaletter og uteovernatting i USA

Strømbruddet i USA og Canada førte med seg en del uventede problemer for hoteller og hotellgjester.

Publisert
Sist oppdatert

Små og store systemer sviktet, og gjester måtte sove på gata utenfor amerikanske hoteller under strømbruddet forrige uke. Den massive strømkollapsen avslørte flere uventede problemer for hotellene.

Ute for natten

Store hoteller i New York, som Marriott Marquis og Renaissance New York Hotell Times Square måtte sende enkelte gjester ut på gata for natten under strømbruddet. Hotellenes generatorer sviktet, og verken brannvarsling eller sprinkleranlegg fungerte. Dermed måtte enkelte gjester tilbringe natten under stjernene, med full oppvartning av tjenestevillige hotellansatte (som sikkert ikke kom seg hjem likevel).

Andre problemer:Noen hoteller hadde ikke nok lommelykter.De fleste rom har dører som er låst elektronisk. Dette fungerer imidlertid greit siden de er batteridrevet. Koding av nøkkelkort ble imidlertid vanskelig flere steder.Noen toaletter har automatisk skylling, og den kobler ut ved strømbrudd, og har ingen manuelle alternativer.Flere hoteller i store byer har vinduer som ikke lar seg åpne. Med null luftkondisjonering og hetebølge ute, ble det rett og slett ulevelig varmt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer