Tette toaletter og uteovernatting i USA

Strømbruddet i USA og Canada førte med seg en del uventede problemer for hoteller og hotellgjester.

Publisert
Sist oppdatert

Små og store systemer sviktet, og gjester måtte sove på gata utenfor amerikanske hoteller under strømbruddet forrige uke. Den massive strømkollapsen avslørte flere uventede problemer for hotellene.


Ute for natten

Store hoteller i New York, som Marriott Marquis og Renaissance New York Hotell Times Square måtte sende enkelte gjester ut på gata for natten under strømbruddet. Hotellenes generatorer sviktet, og verken brannvarsling eller sprinkleranlegg fungerte. Dermed måtte enkelte gjester tilbringe natten under stjernene, med full oppvartning av tjenestevillige hotellansatte (som sikkert ikke kom seg hjem likevel).

Andre problemer:

 • Noen hoteller hadde ikke nok lommelykter.

 • De fleste rom har dører som er låst elektronisk. Dette fungerer imidlertid greit siden de er batteridrevet. Koding av nøkkelkort ble imidlertid vanskelig flere steder.

 • Noen toaletter har automatisk skylling, og den kobler ut ved strømbrudd, og har ingen manuelle alternativer.

 • Flere hoteller i store byer har vinduer som ikke lar seg åpne. Med null luftkondisjonering og hetebølge ute, ble det rett og slett ulevelig varmt.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Kilde: USA Today

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer