Thaibarer må stenge ved midnatt

Alle barer i Thailand må stenge ved midnatt fra første mars.

Thailand er kjent for sitt uhemmede uteliv, som fullmånefestene som er rene magneten på backpackere. Foto: Ståle Helgesen Foto: Ståle Helgesen
Thailand er kjent for sitt uhemmede uteliv, som fullmånefestene som er rene magneten på backpackere. Foto: Ståle Helgesen Foto: Ståle Helgesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thailands myndigheter har vedtatt at de fleste av landets barer og utesteder må stenge ved midnatt fra 1. mars. Det skriver nyhetsavisen Thaivisa. Formålet med de nye reguleringene er å få redusert kriminalitet knyttet til utelivet. Myndighetene har også sett seg lei på landets rykte som verdens partyhovedstad der alt er lov.

De nye reglene betyr drastiske kutt i kveldsmoroa for tilreisende turister. Eiere og ansatte i utelivssektoren protesterer, og frykter at svikt i besøk og omsetning vil føre til tap av arbeidsplassene til millioner av ansatte.

Noen unntak

De nye åpningsvedtektene gjelder over hele landet, med visse unntak. I utvalgte soner får nattklubber og barer holde åpent til klokken to, mens puber og diskoteker kan drive til ett. Patong og New Phetchaburi og Ratchadaphisek rd. i Bangkok er av områdene som får utvidede åpningstider. Dessuten er områdene Chiang Mai, Lamphun, Samut Prakan og Uttaradit ikke omfattet av disse reglene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer