Thailand - farlig eller bare herlig?

Thailand har på få år blitt en av verdens store turistmagneter. Tør du ikke reise hit på grunn av usikkerheten omkring terrorfare og angrep på turister? Her kan du se litt av hva vi går glipp av.

Publisert
Sist oppdatert

Avisen Bangkok Post forteller om økning i turiststrømmene til Thailand etter bombene på Bali. Turoperatører verden rundt leter etter alternative strender å plassere sine forsmådde indonesiagjester på, og mange lander i Thailand. Phuket er regnet som Balis fremste utfordrer både i Australia, Japan og Europa.

Thailand i bilder

Men gleden kan bli kortvarig for det vennlige turistlandet. Balibombenes klare retning mot turister, fører til økt frykt for flere angrep i hele regionen, og Thailand er intet unntak. Nå advarer myndigheter i alle nordiske land om økt terrorfare på turistdestinasjoner i Thailand. Synd for et land som har blitt mer og mer avhengig av de inntektene som turismen bringer med seg, og som er høyt elsket av reisende fra alle deler av verden.

Advarsler

Denne uken la det danske og britiske utenriksdepartementet ut advarsler om økt terrorfare i Thailand, og oppfordrer reisende å være varsomme i områder og steder der turister vanligvis samler seg. Norske og svenske myndigheter har fulgt på med lignende advarsler. Templer, restauranter og barer er nevnt som risikoområder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer