Ving-reise til Thailand

Thailand-fly: - Sild i tønne

Først ved avreise fikk Lars (30) og samboeren vite at Thailand-flyet deres var erstattet av et trangere fly. «Tortur» og «så trangt at det ikke kan beskrives med ord», sier han om de 12 timene i lufta.

SPISTE ETTER TUR: Lars Syversen forteller at det var så trangt på Vings fly til Thailand at passasjerene måtte avtale å spise etter tur. Foto: Privat/Facebook
SPISTE ETTER TUR: Lars Syversen forteller at det var så trangt på Vings fly til Thailand at passasjerene måtte avtale å spise etter tur. Foto: Privat/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ferieturen til Thailand fikk en elendig start for Lars Syversen og samboereren.

«For en forferdelig flyreise det var!», skrev han på Facebook torsdag, dagen etter at han kom hjem til Norge.

«Vi måtte avtale med sidemannen hvem som skulle spise først fordi det ikke lot seg gjøre å spise flere samtidig», skriver han i innlegget, og forteller at han opplevde reisen som «tortur».

«Som sild i tønne», kommenterte samboeren.

- Bortsett fra det vi opplevde på flyet, er det verste at vi ikke fikk noen informasjon. Dette visste jo Ving på forhånd, sier Syversen til Dagbladet.

«Ikke optimal»

I et svar til ham på Facebook, skriver Ving at deres eget nybestilte fly ble svært forsinket, og at de derfor skaffet et midlertidig fly til Thailand.

«Dette flyet har dessverre ikke den utformingen, rekkevidden eller komforten som vi normalt tilbyr på våre Thailandsflyvninger», skriver Ving, som er «veldig lei oss» for at reisen «per nå ikke er optimal».

«Dette er (...) overhodet ikke den servicen og kvaliteten vi ønsker å tilby våre gjester», fortsetter Ving i sitt svar til Syversen på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer