Thailand mindre populært

Se hvor svenskene heller reiser i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Thailand har i mange år vært den mest populære destinasjonen for svensker som vil slikke sol om vinteren.

Men nå ser det ut til at det asiatiske landet har mistet litt av tiltrekningskraften. Ifølge den årlige reiseundersøkelsen til Ticket.se, faller Thailand nå nedover på listen over de mest populære vintersol-landene. Det skriver Expressen.

Se vinterens drømmereiser til 10.000 kroner

I fjor vinter valgte fire av ti svensker som skulle på solferie om vinteren Thailand. I år ser det ut til å bli tre av ti.

Årets vinnere er derimot Egypt, USA og Fuerteventura. De to førstnevnte har så langt fått 25 prosent flere bestillinger enn i fjor, mens Fuerteventura har fått 50 prosent flere bestillinger. Og svenskene vil heller bo ekstra bra i en uke, enn middels bra i to uker, ifølge Ticket.se.

Selv om interessen for Thailand har falt litt i forhold til i fjor, er det likevel thailandske feriesteder som dominerer den svenske topp ti listen over vintersol-destinasjoner:

1. Phuket, Thailand2. Las Palmas, Spania3. Bangkok, Thailand4. Tenerife, Spania5. Hurghada, Egypt6. Krabi, Thailand7. Miami, USA8. Fuerteventura, Spania9. Sharm El Sheikh, Egypt10. Goa, India

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer