Thailandske familiefavoritter

Barneklubber, barnepass og prinsessesenger. Her er barnefamilienes hotellfavoritter i Sørøst-Asia.

Publisert
Sist oppdatert

Nettreisebyrået Agoda Company, som spesialiserer seg på det asiatiske markedet, har laget en liste med ti anbefalte hoteller for barnefamiliene. Dette er hotell som skal være spesielt tilrettelagt for deg som reiser med barn; det være seg at de tilbyr barneklubber, barnebasseng, familieaktiviteter og barnevaktservice.

- I tillegg tilber malaysiere, indonesiere og thailendere småbarn, slik at foreldrene får den ekstragevinsten at de føler seg skikkelig velkommen når de ferierer med familiene sine i disse landene, sier Robert Rosenstein i Agoda i en pressemelding.

>> TOPP 10 anbefalte sørøstasiatiske familiehoteller>> BILDESPESIAL: Sørøst-Asias beste familiehoteller

Anbefalte charterhoteller

Thailand er en populær destinasjon for nordmenn på vinterreise, og selger som en god nummer to fra charterselskapenes vinterkataloger.

- Det er stor forskjell på hva eksempelvis en tysk familie vil ha, og hva en norsk familie vil ha, sier administrerende direktør i My Travel, Gunnar Grosvold. Norske barnefamilier vil gjerne bo på stranden, de vil ha en autentisk matopplevelse; de vil gjerne ha lokal mat i tillegg til mat de er vant til, de vil gjerne ha muligheten til to eller tre ekstrasenger på rommene, osv., sier Grosvold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer