The Reef - en karibisk strandperle i Danmark

I Frederikshavn ligger badelandet som redder familieferien.

En palmestrand i Danmark! Foto: The Reef Resort
En palmestrand i Danmark! Foto: The Reef Resort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blir det ingen sydentur i år? Redd for at sommeren skal regne bort? Ikke fortvil! I Frederikshavn ligger et karibisk badeparadis og venter på deg med 32 grader i luften og 28 grader i vannet.

Ja, The Reef Resort er alle barnefamiliers redning, i hvert fall de som skal til Jylland (og det gjelder ganske mange). The Reef Resort er rett og slett det gamle badehotellet i Frederikshavn i helt ny drakt. Eieren av badelandet, Stena Line, har investert millioner av kroner for å gjøre om hele det klassiske badelandet til en tropisk øy i Karibia.

Danmark har 217 strender i toppklasse

The Reef Resort er ikke bare et badeland, men også et hotell med 231 rom. Og også hotellet har karibisk snert. det ser man både i resepsjonen, på restaurantene og i barene.

Leie feriehus i Danmark? Les disse tipsene

Åpner i juni

The Reef Resort åpner 6. juni. Da står 1500 kvm klart for havfruer og sjørøvere i alle aldre. Vi kan nevne Thunder Bay, et langgrundt strandparadis, Devil's Wall, der du kan klatre oppover - ingen fare, om du faller ned blir landingen våt, eller Smugglers Rush, en hemmelig jungelelv du kan skli i.


Du kan bestille opphold på The Reef gjennom Stena Lines nettsider. Foreløpig ser det ut til at du kun kan bestille dersom du også tar fergen over fra Oslo. Vi vil tro at det går an å dra hit på dagsbesøk også, men nettsidene informerer ikke om dette pt.

På nett: The Reef Resort

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer