The Times Atlas of the World

Publisert
Sist oppdatert

Times utgir flere kartverk med varierende detaljrikdom. Det største verket, The Times Comprehensive Atlas of the World, har over 300 kartsider og 200.000 oppslagsord. Dette er imidlertid et oppslagverk i meget høy prisklasse, og vi har derfor valgt et mindre omfattende i denne sammenhengen. Vi har sett på The reference Edition. Atlas of the world.

Satellittkart over verdensdelene med faktainformasjon for hver verdensdel, over høyeste fjell, største øyer, lengste elver, største innsjøer og tilsigsfelt (elver). Oversikt med faktainformasjon om alle verdens land, uavhengige stater og landområder – med flagg. Klimakart, befolkningskart, verdens organisasjoner og medlemskap (EU, OPEC osv.) vulkaner og jordskjelv-kart med mer. Verdenskart med verdensfakta. Tidssoner.

    Ant. sider: 216Ant. kartsider: 104Bykart: 46 stk, hvorav 11 er europeiske. Ingen skandinaviske. Varierende grad av detaljer. Gatenavn.Ant. oppslagsord: 45.000Målestokk: Varierende. 1:5.000.000 for Norge og Europa. Mye 1:7.000.000 i Asia og Amerika.Språk: EngelskSist revidert: 2002Forlag: Harper Collins PublishersPris: 299 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer