Ti norske safariopplevelser

Elg, sel, spekkhogger og skuter. Det er mange opplevelser å jakte på også i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Her er ti safariopplevelser i Norge. Under hver aktivitet gir vi eksempler på hvor i landet du kan ta en slik safari. Merk at dette ikke er noen komplett oversikt over steder og tilbydere; det er kun eksempler og forslag. Aktivitetsarrangørene står i parentes.

Skutersafari

Å kuske sin egen snøskuter kan være en både morsom og spennende opplevelse. Det er flere muligheter for en slik brummende fartsfylt opplevelse i Norge, av varierende lengde og karakter. Om det er for skuterkjøringens del du ønsker deg en slik tur, er det kanskje ikke så nøye med naturopplevelsene – og det kan da være en like god løsning å kjøre på bane. Dersom du imidlertid er ute etter storslåtte naturopplevelser sammen med skuterkjøringen, bør du velge sted med omhu. Det er mange aktører som arrangerer turer i Finnmark, hvor man for eksempel kan kjøre på den norsk-russiske grensen ved Grense Jakobselv, ut mot Barentshavet; kanskje fulgt av stjernehimmel og nordlys? Eller hva med scootersafari på Svalbard? – En garantert mektig opplevelse.

Steder du kan gjøre dette: Finnmark, Gol, Svalbard.Relaterte artikler på DinSide Reise:DinSide på skutertur i SverigeSkutersafari på Svalbard

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer