Ti nye togreiser med Star Tour

Neste sommer lanserer Star Tour ti nye togreiser.

Publisert
Sist oppdatert

I mai i år lanserte Star Tour sine første charterturer der tog var transportmiddelet. Turene har vært så populære, at selskapet nå lanserer ti nye togreiser neste sommer.

- Responsen var overveldende. Som en test startet vi med 100 reiser til Gardasjøen i år. Reisene ble utsolgt på noen dager, sier informasjonssjef i Star Tour, Lena Petersson, i en pressemelding.

- Neste sommer blir det over 7000 reiser fra alle skandinaviske land, og tog er nå den reiseformen som øker raskest i vårt selskap.

Foruten togpakker til Garda, lanserer Star Tour ytterligere tre reisemål i Italia: Grado, Malcesine og Sirmione. I tillegg kommer nyhetene Porec i Kroatia, Portoroz i Slovenia og Bad Gastein i Østerrike.

Rundreiser med tog

I tillegg til dette kommer nyheten TEMA Train, som er rundreiser for dem som liker såkalt "slow travel", der reisen er en del av opplevelsen.

De fire rundreisene med Tema Train går til Rhinen og Mosel, Alsace og Champagne, en kulinarisk tog- og sykkelreise i Polen, samt en rundreise i Sentral-Europa.

Dette er ifølge Petersson reiser for feienschmeckere. Hun trekker paralleller til dannelsesreisene i Europa på 1800- og 1900-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer