Ti restauranter i Tallinn

Alle foto: Restaurantene Foto: Olde Hansa
Alle foto: Restaurantene Foto: Olde Hansa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Middelaldersk

Det finnes mange middelalderrestauranter i Tallinn, men vi tar med Olde Hansa i Tallinns gamleby. Her får du servert fisk, elg, villsvin - og bjørn, for å nevne noe. Vår utsendte anbefaler bjørnekjøttet, som er marinert i urter, og smaker omtrent som fårekjøtt, og til dessert rosepuddingen laget av roseblader. Olde Hansa er en typisk turistmagnet, med servitører i middelalderkostymer og musikalske opptredener, men opplevelsen er spesiell og maten god. En hovedrett koster mellom 100 og 150 kroner.

Adresse: Vana Turg 1Tlf: +372 627 9020På nett: Olde Hansa

Tallinns fiiineste

Restaurant Stenhus har vunnet Sølvskjeens pris for beste gourmétrestaurant, beste vinutvalg og beste interiør. Restauranten ligger i kjelleren til Tallinns flotteste hotell, Schlössle Hotel, et femstjerners luksushotell i gamlebyen, der VIPene bor når de er i byen. DinSide har dessverre ikke spist her, men har sett lokalene. Gamle murvegger, levende lys og diskret luksus preger stemningen. Menyen er franskinspirert, og hovedrettene ligger på mellom 200 og 250 kroner. En femretters meny koster rundt 425 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer