Ti ting du må gjøre i Roma

Ikke reis fra Den evige stad uten å få med deg dette.

Ti ting du må gjøre i Roma
Publisert
Sist oppdatert

Rom var ikke bygd på en dag, og Roma kan heller ikke gjøres på en dag. Men hvis du likevel ikke har tid til mer enn en kjapp tur innom den italienske hovedstaden, lønner det seg å vite hvor du skal sette kursen.

Enten du er på jakt etter dyre merkeklær, pasta på ekte, italiensk vis eller bare å snuse inn den romerske atmosfæren – dette er noe av det du bør få med deg:

Dra på oppdagelsesferd

Roma er faktisk ikke så uoverkommelig stort som du kanskje tror. Hvis du kan lese kart og har gode sko, rekker du fint å få med deg flere av de ulike severdighetene til fots i løpet av en dag. Det kan være minst like smart som å ta en av de mange turistbussene som frakter deg Roma rundt. En busstur hvor du står fritt til å hoppe av og på der det måtte passe deg en hel dag, kan absolutt være en fin måte å få oversikt over byen på. Men du kan også komme til å bruke verdifull tid på å vente på en buss som ikke kommer når den skal, og guidingen du får via høretelefoner, er heller ikke alltid like mye å skryte av. Dersom du heller velger apostlenes hester, har du en fin mulighet til også å oppdage alle de spennende, små sidegatene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer