Ti topp restauranter i Roma - del 2

Publisert
Sist oppdatert

Her er de neste fem anbefalte spisestedene i Den evige stad:

Da FeliceDette trattoriaet ligger i Testaccio, et område med flere bra restauranter som serverer skikkelig italiensk mat. Før var det surpompen Felice som styrte stedet, og han likte å sette ut reservertskilt på alle bordene, slik at han selv kunne velge gjestene han likte. Nå er det sønnen Franco som er sjefen, og stilen er en litt annen. Her får du klassikere som pastaretten bucatini all'amatriciana, og ovnsretten abbacchio al forno con patate, lam med poteter. Husk å bestille bord på forhånd.

Hvor: Via Mastro GiorgioTlf: +39 06 574 6800Stengt: Søndag kveldPris for to pers. uten vin: 70 euro, rundt 560 kroner

L'altro MastaiNok en gourmetfavoritt. Denne drives av kokken Fabio Baldassarre, og har en michelinstjerne. Teknisk avanserte retter som grillede kamskjell med maiskraft, ferskenkjøtt og hollandaisesaus, eller inderefilet med merlotvin, rødbetsaus, yoghurt og aromatisk salat, setter standarden. Menyen endrer seg med årstidene.

Hvor: Via Giraud 53Tlf: +39 06 6830 1296Stengt: Søndag og mandag. Ikke lunsjservering.Pris for to pers. uten vin: 160 euro, rundt 1.300 kronerPå nett: L'altro Mastai

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer