Tidenes billigste cruise?

Det er kjent som et av Europas fremste lavprisflyselskap. Nå vil easyJet overføre lavprisfilosofien til cruisebransjen.

Publisert
Sist oppdatert

Byhopping ad sjøveien eller flytende hotell. I april i år meldte BBC News at grunnleggeren av easyJet, Stelios Haji-Ioannou, hadde kjøpt sitt første skip til sitt nye easyCruise-selskap. I midten av januar skal det være klart for bestilling av billigcruisene som starter til våren, og selskapet søker nå etter cruisedirektør. Skipet starter seilingene i mars 2005.

Først til mølla

Som ved andre lavpriskonsepter er det først til mølla som gjelder for easyCruise også. De som bestiller først får de billigste turene, prisene skal starte på 29 pund per person per natt. Det tilsvarer omkring 350 kroner. Prinsippet for cruisene vil ikke ligne på de pakkene bransjen tilbyr i dag. Her skal kundene kjøpe plass så mange dager og fra og til hvor det passer dem.

Om bord handler passasjerer mat etter behov, og må betale ekstra for stell av lugaren underveis. Lugarene er både små og enkle, men utstyrt med dobbeltseng og eget bad.

  • Her kan du se de første bildene av lugarene
  • I Middelhavet vil skipet ha seilingstider på omkring seks timer per dag, og forlate havnen i morgentimene, og ankomme ny havn ved lunsjtid.

    Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.