Tigerstadens institusjonsteatre

Publikumssuksessene fortsetter - og nye settes opp. Teaterpublikummet i Oslo går en spennende vår i møte.

Publisert
Sist oppdatert

Nationaltheatret fortsetter publikumssuksessene Festen, Jeppe på Bjerget og Dyrene i Hakkebakkeskogen på Hovedscenen i vår. I tillegg blir det première på komedien Figaros Bryllup med Torbjørn Harr i tittelrollen.

Kvinner i fokus

Det blir sterke kvinnfolk og engelsk historie når Maria Stuart settes opp på amfiscenen, og to kvinner står på scenen med hver sin monolog; Ellen Horn i Undset og Monna Tandberg i Finn Carlings gripende Til min mann.

Torshovteateret byr på absurdteater i Becketts Sluttspill med Bjørn Skagestad og Kai Remlov.

Et riktig fruktfat

Oslo Nye Teater har et fruktfat av en spilleplan for vårsemesteret. Den ekstravagante/glamorøse/ overdådige/etc musikalen La Cage aux Folles har fått strålende kritikker og er ventet å spille for fulle hus i flere måneder fremover. Dennis Storhøi briljerer i rollen som dragqueenprimadonna, og Anders Hatlo som den litt straightere nattklubbeieren Pierre.

Også Oslo Nye byr på intens kvinnedramatikk i Federico Garcia Lorcas tragedie Bernada Albas Hus som går parallelt med krimkomedien Skulle det dukke opp flere lik er det bare å ringe fra 5. mars på Centraltheatret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer