Til helgen blir det knallvær

Sol og opp mot 18 grader.

Publisert
Sist oppdatert

Dra frem grillen igjen, finn frem fjellstøvlene, eller ta et siste sjøbad ved sommerhytta, hvis du orker. Denne helgen blir det kjempevær!

Folk i nord har hatt finvær i flere dager nå, og det vil stort sett fortsette ut helgen. Bodøværinger kan glede seg til sol sol sol og 12-14 grader. Det samme gjelder Tromsø, Hammerfest, Lofoten, og Vegaøyene, der den superpopulære dramaserien Himmelblå er spilt inn. Det var vel der vi skulle ha vært ... Se bildene av det ekte Himmelblå her

Trondheim kan glede seg til en super helg med sol og temperaturer opp mot 17 grader. Men trønderne bør utnytte fredag og lørdag, for søndag siger et skylag inn. Også moldenserne bør komme seg ut denne helgen. De kan vente seg like fint vær og like høye temperaturer som trønderne.

Er du tøff nok til å ta årets siste sjøbad i helgen? Foto: Tobias Bæck
Er du tøff nok til å ta årets siste sjøbad i helgen? Foto: Tobias Bæck Vis mer


Skyfritt i Bergen

Til og med i Bergen har sola skint som bare det de siste dagene. Ifølge en DinSide-leser som bor i den vakre byen, var det en makstemperatur på 22,8 grader i sentrum i går! Og godværet gir seg ikke, for sola vil skinne fra skyfri himmel hele denne helgen. Fredag er det meldt 18 grader - det er vel også nesten for sommertemperatur å regne! Lørdag og søndag blir det litt kjøligere, men 16 grader midt i september er det ingenting å si på.

På sørvestlandet er det bare å finne frem solbrillene. Her skal det bli sol hele helgen, og deilige høsttemperaturer på opp mot 17 grader.

Kristiansandere får litt ymse vær i helgen, med sol og regnbyger fredag, men strålende sol lørdag, før det skyer til på søndag. Temperaturene vil ligge på 13-15 grader.

Østlandet er det meldt strålende sol både fredag og lørdag, mens det blir overskyet på søndag. Oslofolk kan vente seg 15-17 grader.

Flott i fjellet

Har du tenkt på om du skal ta deg en fjelltur i høst, er denne helgen et godt valg. Ikke bare er høstfargene i ferd med å komme, men bare lukk øynene og tenk på den friske høstluften som venter deg.

På fjellet i Sør-Norge er det meldt godt vær både fredag og lørdag, men det vil sige inn noen skyer på søndag. Det gjør ingenting, når temperaturene ligger på 10-12 grader, og det blir lite vind.

Finse får bare fire grader og lettskyet vær på fredagen, men på lørdagen blir det strålende sol og ti grader. Enda litt varmere vær på søndag, men da vil det sige inn noen skyer.

Folk som skal til Fjellfilmfestivalen på Turtagrø kan glede seg over at det skal bli pent vær og temperaturer opp mot 13 grader. Alt ligger til rette for en kjempeopplevelse.

Les også: De fineste fjellturene

Vil d vite hvordan været blir der du er? Sjekk yr.no.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer