Til helgen blir det knallvær

Sol og opp mot 18 grader.

Publisert
Sist oppdatert

Dra frem grillen igjen, finn frem fjellstøvlene, eller ta et siste sjøbad ved sommerhytta, hvis du orker. Denne helgen blir det kjempevær!

Folk i nord har hatt finvær i flere dager nå, og det vil stort sett fortsette ut helgen. Bodøværinger kan glede seg til sol sol sol og 12-14 grader. Det samme gjelder Tromsø, Hammerfest, Lofoten, og Vegaøyene, der den superpopulære dramaserien Himmelblå er spilt inn. Det var vel der vi skulle ha vært ... Se bildene av det ekte Himmelblå her

Trondheim kan glede seg til en super helg med sol og temperaturer opp mot 17 grader. Men trønderne bør utnytte fredag og lørdag, for søndag siger et skylag inn. Også moldenserne bør komme seg ut denne helgen. De kan vente seg like fint vær og like høye temperaturer som trønderne.

Skyfritt i Bergen

Til og med i Bergen har sola skint som bare det de siste dagene. Ifølge en DinSide-leser som bor i den vakre byen, var det en makstemperatur på 22,8 grader i sentrum i går! Og godværet gir seg ikke, for sola vil skinne fra skyfri himmel hele denne helgen. Fredag er det meldt 18 grader - det er vel også nesten for sommertemperatur å regne! Lørdag og søndag blir det litt kjøligere, men 16 grader midt i september er det ingenting å si på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer