Til hvert sitt bruk

Hvor tar du kjæresten med på en romantisk middag, og hvilken restaurant passer best til business?

Publisert
Sist oppdatert

På bakgrunn av våre besøk på Oslos stjernerestauranter gir vi disse anbefalingene om hvilke restauranter som passer best til hvilket bruk.

Romantisk

For romantiske besøk med din kjære anbefaler vi spesielt Le Canard eller Statholdergaarden. Begge disse restaurantene har spesielle omgivelser med romantisk sjel: Restaurant Le Canard ligger i en egen, fredet villa på Frogner med lysekroner, nips, antikviteter og sart porselen - og Statholdergaarden kan by på romantiske stukkaturer og frisk frukt på alle bord i en fredet sentrumsvilla fra 1640. Le Canard er ofte vertssted for små brylluper og romantiske middager, og blir ifølge daglig leder Kåre Wang gjerne benyttet som kulisser for frieri. At de også har hatt en hendelse hvor frieren fikk nei, betegnes som heller uvanlig … Statholdergaarden ønsker å være en forlengelse av innehavernes egen spisestue, hvor de forsøker å gi like mye kjærlighet og glede i produktet som de ville gjort i sin egen spisestue.

Les om restaurantene her:Le CanardStatholdergaarden

Business

Annen Etage er den av de seks michelinrestaurantene som vi vil si passer best til business. Først og fremst på grunn av beliggenheten; her kan de bo på ærverdige Hotell Continental og spise gourmetmat i samme bygg. Annen Etage er Skandinavias eneste hotellrestaurant med stjerne i Michelinguiden, og var også den første restauranten i norgeshistorien som fikk michelinstjerne. Dessverre for restauranten her det ikke lykkes dem å beholde stjernen hele tiden, men nå er de på banen igjen med en ny stjerneutmerkelse siden 2002.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer