Til India for 995 kroner

Det er nå du får de billigste turene til sol og varme.

Publisert
Sist oppdatert

Ukens billigste reisekupp er to uker i Goa i India, med uspesifisert overnatting første natten for 995 kroner. Det er Ving som tilbyr denne turen, og avreisen går fra Gardermoen 1/4.

Les også: En bildereise i Goa

Vil du komme ned til bosted for hele oppholdet, kan du få samme turen med uspesifisert hotell til 1.495,-. Dette er billig, billig folkens.

Slik finner du det beste hotellet

Det store prisraset

Garvede charterturister vet at man i april og mai kan gjøre store varp, og sparer en ferieuke eller to til denne perioden.

Det er nå charterselskapene prøver å selge unna turene utenom høysesong. Turene som går i skoleferien går nemlig som hakka møkk. Nordmenn er rekordlystne på å feriere på en strand langt fra Norge.

Få full oversikt over skoleferiene her

Nå får du sesongens beste skipriser

Merk at oversikten under ikke er en fullstendig oversikt over alle restplassene tilgjengelig. Sjekk ut charterselskapenes egne nettsider eller vårt restplassøk for flere alternativer. Husk at mange charterselskap legger til transferkostnader og kostnader for flymåltider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer