Til kamp mot vinterkulden

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og vi har bestemt oss for ikke å fryse i år. Derfor har vi samlet inn hete produkttips i forkant av kalde fridager.

Publisert
Sist oppdatert

Hva har ull, dun, korn, varmekabler, gass og vann til felles? Jo, du kan bruke alle til å holde varmen med på kalde vinterdager. Ingen grunn til å returnere etter ferien med forfrysninger og likfingre med andre ord.

Mer ser du nedenfor

Hete saker

Hvordan best holde varmen i vinterkalde feriedager? Med våre tips er det ingen grunn til å fryse av seg verken akterspeil eller andre kroppsdeler. Vi har trålet både nett og fysiske butikker etter produkter som lokker frem varmen der det er kaldt og surt, til priser fra 45 til 18.900 kroner kan du ha en het vinter.

Utebad i 40 graders varme eller varmekabler i klærne - bilder og tips om hvordan du holder varmen finner du her.

Holder det ikke?

Syns du fortsatt ikke det holder med pels, varmtvann og varmekabler? Da er det rett og slett ingen vei utenom. Du bør lete frem første ledige billett sydover, og finne solstrålene før kuldegradene finner vei for langt innenfor skjortesnippen din. Her er noen eksempler vi har funnet i restplassoversikten:

Kanariøyene: En uke på Fuerteventura med utreise fra Göteborg - 1.995 svenske kroner med Fritidsresor den 27. februarEgypt: En uke i Sharm El Sheikh med utreise fra Bergen - 2.498 kroner med Apollo den 21. februar.Thailand: 14 dager i Phuket med utreise fra Oslo - 5.498 med Apollo den 24. februar.India: 14 dager i Goa med utreise fra Stockholm - 5,495 svenske kroner med Ving Sverige den 26. februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer