Til kamp mot vinterkulden

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og vi har bestemt oss for ikke å fryse i år. Derfor har vi samlet inn hete produkttips i forkant av kalde fridager.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hva har ull, dun, korn, varmekabler, gass og vann til felles? Jo, du kan bruke alle til å holde varmen med på kalde vinterdager. Ingen grunn til å returnere etter ferien med forfrysninger og likfingre med andre ord.

Mer ser du nedenfor

Hete saker

Badestamper med vedfyrt varme gir plaskemuligheter utendørs selv i minusgrader. Denne er fra Grimstadstampen.no. Foto: Grimstadstampen.no
Badestamper med vedfyrt varme gir plaskemuligheter utendørs selv i minusgrader. Denne er fra Grimstadstampen.no. Foto: Grimstadstampen.no Vis mer

Hvordan best holde varmen i vinterkalde feriedager? Med våre tips er det
ingen grunn til å fryse av seg verken akterspeil eller andre kroppsdeler. Vi har trålet både nett og fysiske butikker etter produkter som lokker frem varmen der det er kaldt og surt, til priser fra 45 til 18.900 kroner kan du ha en het vinter.

 • Utebad i 40 graders varme eller varmekabler i klærne - bilder og tips om hvordan du holder varmen finner du her.
 • Holder det ikke?

  Syns du fortsatt ikke det holder med pels, varmtvann og varmekabler? Da er det rett og slett ingen vei utenom. Du bør lete frem første ledige billett sydover, og finne solstrålene før kuldegradene finner vei for langt innenfor skjortesnippen din. Her er noen eksempler vi har funnet i restplassoversikten:

 • Kanariøyene: En uke på Fuerteventura med utreise fra Göteborg - 1.995 svenske kroner med Fritidsresor den 27. februar

 • Egypt: En uke i Sharm El Sheikh med utreise fra Bergen - 2.498 kroner med Apollo den 21. februar.

 • Thailand: 14 dager i Phuket med utreise fra Oslo - 5.498 med Apollo den 24. februar.

 • India: 14 dager i Goa med utreise fra Stockholm - 5,495 svenske kroner med Ving Sverige den 26. februar.
 • Søk selv for å finne aktuelle restplasser til fjerne strøk. Huk av for avreisested om det er viktig, for reisemål om det er av betydning, eller for utreiser fra utlandet for å få med svenske tilbud i tillegg til de norske.

  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer